lauantai 13. helmikuuta 2021

Televisio Lifestyle Store - Omat suosikit lähetetyistä kuvista

Televisio Lifestyle Storelle otetut kuvat olivat lähikuvia korvakoruista. Näissä kuvauksissa halusin treenata etenkin peilin kanssa kuvaamista ja peilin heijastumien hyödyntämistä valmiissa kuvissa. Koska heille kuvatut tuotteet olivat aiempaan asiakkaaseen verrattuna pienempiä, oli kuvauslokaation rakentaminen mielestäni helpompaa. 

Vaaleanpunaiseksi maalatun sormipaneelin päällä kaksi peiliä, korvakorut ja pieni lehtinen eucalyptuksen oksa. Korvakorut heijastuvat peileistä.
Ensimmäinen sommitelma ja kuva koruista peilien kanssa.

Vanerista tehdyt käsin näytetyn peace-merkin malliset korvakorut joissa on mustalla pohjalla valkeaa tekstiä.
Peace & Hope -korvakorut.

Peace & Hope ja Ice Ice Baby korvakoruista ottamani kuvat ovat näiden kuvausjärjestelyjen suosikkikuvani. Näissä kuvissa on myös mielestäni parhaiten onnistunut sommitelma sekä valaistus. 


Muoviset, hologrammin lailla heijastelevat korvakorut roikkuvat pieni lehtisen eucalyptuksen oksalla.
Ice Ice Baby -korvakorut

Vaaleanpunaiseksi maalatun sormipaneelin päällä korvakorut sekä appelsiini- ja limelohkoja. Korvakorut ja osa hedelmistä heijastuvat taustan peilistä.
Minicitrus, trio -korvakorut.

Vaaleanpunaisen sormipaneelin päällä pantteri korvakorut, irtokarkkeja, peili ja pieni lehtisiä eucalyptuksen oksia.
Pantteri -korvakorut

Näissä kuvausjärjestelyissä opin, että rekvisiitassa vähemmän on usein enemmän. Vaikka kaksi alinta kuvaa Pantteri- ja Citrus -korvakoruista ovat mielestäni ihan hyviä, huomaan nyt että niissä on ehkä kuitenkin liikaa rekvisiittaa.

Peilin heijastumat puolestaan ovat mielestäni hauskoja, mutta niiden luominen neliön malliseen kuvaan sopivaksi oli haastavaa. Onnistuin siinä kuitenkin mielestäni hyvin. 

Varjojen luomisen ja valon asettelun kanssa on vielä haasteita, mutta uskon että toistojen avulla kehityn siinäkin paremmaksi. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen näissä kuvausjärjestelyissä ottamiini kuviin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti