tiistai 9. helmikuuta 2021

Kauneushuone Alesia - Ennen kuvaussuunnitelman tekoa

Kauneushoitola Alesia on Salon keskustassa sijaitseva kosmetologipalveluja tarjoava kauneushoitola. Sen tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ihonhoitoon liittyviä tuotteita, sekä jälleenmyynnissä on Design By Ilonan ja Lafiina Jewelryn kotimaisia korvakoruja. Koska "viralliset" tuotekuvat on vasta uusittu, saan ottaa vapaamuotoisempia fiiliskuvia muutamista tuotteista sekä korvakoruista Instagramia varten. Korvakorut tulivat puheeksi vasta tuotelainoja hakiessani, joten siksi tämän postauksen kuvat painottuvat pääasiassa erilaisiin purkkeihin. 

Ennen kuin hain tuotteita lainaan, määrittelin yrityksen kohderyhmän, sekä tein siihen liittyen moodboardin ja Pinterest-taulun jonka näet alempaa. Vaikka Pinterest taulussa on pääasiassa erilaisia tuotepakkauksia, aidon hyödyntää kuvissa näkyviä sommitelmia myös korvakoruja kuvatessani.



Pinterest-tauluun keräämäni kuvat ovat vaalean sävyisiä ja raikkaita, sekä erilaisia materiaaleja ja asetelmia kokeilevia. Uskon että saan näistä kuvauksista paljon irti portfoliotani varten! Kuvia varten ajattelin hakea rekvisiitaksi vaaleaa kangasta, beigeä ja/tai punertavaa silkkipaperia, kirjekuoria, lehden tai kirjan sekä kukkia. Lisäksi ajattelin hyödyntää koulusta löytyvää marmorilaattaa sekä valkeita kapalevyjä. Haluan luoda valokuviin pehmeän utuisen, keväästä viestivän tunnelman. 


Erilaisia kosmetiikkapakkauksista otettuja fiiliskuvia.
Moodboard Kauneushuone Alesian kuvaussuunnitelman pohjalle.


Tein kohderyhmän elämäntyylistä myös moodboardin, johon poimin kuvia heidän kuvitellusta elämästään.  


Moodboard jossa näkyy kuvia kohderyhmän elämäntyylistä.
Kohderyhmän elämäntyyliin eläytymisen moodboard.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti