keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Televisio Lifestyle Store - Ennen kuvaussuunnitelman tekoa

Televisio Lifestyle Store on Turun keskustassa sijaitseva kotimaiseen ja pohjoismaiseen designiin keskittynyt vaateliike. Muiden merkkien lisäksi heillä on valikoimissaan heidän omat, kotimaiset korvakorut.

Ennen kuvaussuunnitelman tekoa, määrittelimme heidän korumallistonsa mahdollisen kohderyhmän kenelle valokuvat tulisivat.


Moodboard Television oman korumalliston luomasta värikkäästä ja leikkisästä fiiliksestä.
Moodboard Television oman korumalliston fiiliksestä. 

Heidän tyylisistään korvakorukuvista löytyi todella vähän esimerkkejä ja niin sanotusti valmista inspiraatiota joten päädyin tarkastelemaan erityisesti korujen asettelua, väri yhdistelmiä sekä kiinnostavia alusta/teline ratkaisuja. Monet korvakorut oli kuvattu yksittäin/pareittain ja korujen ripustusratkaisut olivat leikitteleviä. Osa koruista oli kuvattu peilin päällä ja haluaisin kuvissa kokeilla erilaisia peilejä ja heijastumia.Korukuvien rekvisiittana voisi käyttää erilaisten somisteiksi saatujen karkkien lisäksi sitrushedelmiä sekä kukkia. Haluaisin kokeilla myös pienien, abstraktien, telineiden rakentamista. Alapuolella kuva tarkoittamastani telineestä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti