tiistai 12. tammikuuta 2021

DIRTY HIPPIES - ENNEN KUVAUSSUUNNITELMAN TEKOA

Dirty Hippies on turkulainen lifestyle & secondhand -putiikki & verkkokauppa. Pääsemme valokuvaamaan heille fiiliskuvia Instagramiin heidän valitsemistaan tuotteista.

Ennen kuvaussuunnitelman tekoa määrittelimme kohderyhmän, josta tekemäni moodboardin näet hieman alempaa. Mielestämme heidän kohderyhmänään ovat 16-40-vuotiaat, ekologisesta elämäntavasta, kierrätyksestä ja secondhandista kiinnostuneet ihmiset,  pääasiassa naiset. 


Moodboard jossa on kuvattu kohderyhmään kuuluvan henkilön kulkuneuvo, koti, harrastus
Moodboard kohderyhmästä


Kuvaussuunnitelmaa varten etsimme myös ekologisten tuotteiden kuvaukseen liittyviä ideoita Pinterestistä. Pääasiassa tuotteet oli kuvattu joko yksittäin tai useamman tuotteen ryhmissä tuotteiden käyttöyhteyden huomioiden. Yksittäin kuvattujen tuotteiden rekvisiittana oli käytetty luonnonmateriaaleja, kuten erilaisia kiviä korokkeina sekä kukkia ja/tai oksia somisteina. Värimaailma oli pääasiassa tuotteiden sävyjä mukaileva, melkein kaikissa kuvissa oli vaaleaa puuta, jotain vihreää ja luonnonvalkoista. Monista useamman tuotteen ryhmistä oli otettu flat lay -kuvia edestäpäin otettujen kuvien sijasta.
Pinterest-taulun pohjalta aion hyödyntää kuvien rekvisiittana erilaisia oksia sekä puulevyjä tuotteiden alla. Haluan myös kokeilla nousevan, kolmionmallisen sommitelman tekoa, sekä erilaisia flat lay -kuvia. Tykästyin erityisesti kuvaan, jossa ihminen pitää saippuapaloja käsissään, sen kuvan näet alapuolelta.
Moodboard kuvista, jonka henkisiä haluaisin kuvata asiakkaan tuotteista. Lähetämme kaikkien tiimin jäsenten moodboardit asiakkaalle, ja hän valitsee niistä yhden, jonka mukaan toteutamme kuvaussuunnitelman sekä kuvausjärjestelyt.


Moodboard jossa tuotekuvia ekologisista tuotteista.
Tekemäni moodboard Dirty Hippiesin kuvaussuunnitelman pohjalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti