Motorola-palaute

Koulun aloitus on kaiken kaikkiaan mennyt hyvin. Myös tiimityöskentelymme sujui hyvin. Koen että olen oppinut hyvin graafisen suunnittelun perusteet.

Mielestäni mikään ei ole mennyt huonosti, mutta eniten voisin kehittää aikataulutusta sekä itseni johtamista. Etenkin nyt kun Illustratorin perusteet ovat hallussa, pystyisin varmasti työskentelemään tehokkaammin sekä aikatauluttamaan ajan käyttöni vielä tarkoituksen mukaisemmaksi.

Olen oppinut käyttämään Illustrator-sovellusta, sekä luonnostelemaan ja suunnittelemaan esimerkiksi erilaisia julisteita, kylttejä, moodboardeja sekä tapetteja. Olen ollut yhteydessä asiakkaisiin ja tarjonnut heille graafisen suunnittelun palveluita. Lisäksi olen oppinut käyttämään Pinterestiä ideoinnin apuna. Olen myös oppinut suunnittelemaan töitä niin millimetri- kuin pikselikoossakin, sekä ymmärtämään paino- ja julkaisuvalmiiden töiden erot. 

Tulevaisuudessa aion hyödyntää käsin luonnostelua, sekä Illustratoria uusia projekteja suunnitellessani sekä toteuttaessani. Voisin harjoitella lisää moodboardien sekä raporttien tekemistä, sekä opetella käyttämään Illustratoria paremmin.


Illustratorilla tekemäni moodboard.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti